KORAD LPI LPII Crofter Holding’s Dusty

  • STDd, STDs, STDc 1 leg
  • Uppflyttad högre spår
  • MH med 1 på skott
  • Korad med 470 p
  • Excellent på utställning

Choice är en balanserad och skärpt tjej med mycket vilja att vara till lags. Hon är lyhörd och förig vilket gör henne enkel att leva med. Choice är stabil i såväl träning som på tävling och gör det som förväntas av henne oavsett nya platser och förare. Hon är alltid tyst och koncentrerad. Choice är väldigt matglad och kan gå över lik för en godbit. Hon har ett öppet gripande och bra fasthållande. Hon använder mycket kamplust och skärpa i sin lek vilket även återspeglar hennes attityd i träningen. Hon har stor intigritet och tar inte skit.

I vallningen är Choice mångsidig. På ankor och lätta får går hon fint med små rörelser och en hel del eye. Med tuffare får och kor är hon orädd och pushig. Choice har en stor känsla för detaljer. Hon gillar att studera småfåglar och myror och reagerar snabbt på rörelser i allmänhet.

9 av 10 kullsyskon har genomfört MH (varav en har gjort motsvarande i Tyskland). Samtliga är skottfasta. Några är tävlade inom vallning och agility samt högre klasser i lydnad och spår. Mamma Lava har ytterligare en valpkull som endast är några månader gammal. Lava är en förstklassig vallhund med en graciös vallningsstil. Hon är en riktig mattjuv och har en rejäl portion kamplust. Samtliga i kullen är balanserade med jämna skottfasta MH. Pappa Naishe som bor i USA är en stabil vallhund från de välkända Pincie Creek-linjerna.

 

Relaterade inlägg
© Copyright - Chenin.se - By Kreationsbyrån.se